23 juli 2009

15, and counting...

Hittills har det blivit 15 flyttkartonger packade. Alla (mina) böcker är nedpackade, samt dvd-filmerna och nästan allt glas & porslin (dock inte "finporslinet", dvs. ett gäng stora ovala tallrikar som vi använder när vi bjuder över många på middag), men det är fortfarande en hel del husgeråd kvar... matberedare, lergryta, kastruller och stekpannor, durkslag/silar (vi har fyra), teburkar, ugnsformar och annat småkrafs. Och så var det rollspelsböckerna förstås, och datorspelen. Det var två eller tre lådor bara där.

Sen måste jag gå igenom förrådet och slänga diverse skräp som ackumulerats där, gamla trasiga vinterjackor till exempel. Och likaledes trasiga vinterskor. Jag har dessutom en låda reserverad för "saker som ska till Röda Korset", och den är nästan full. Det ligger alldeles för mycket krafs i och på mitt datorbord också, det måste rensas (igen).

Vad mer? Tavlor som ska ner från väggarna och packas ner i tavellådan tillsammans med alla de tavlor som aldrig hängdes upp i den här lägenheten. Gardinstängerna ska ner, gardinerna tvättas (och kuddfodral och plädar) och packas ner i stora svarta sopsäckar... och kläderna, men de måste ju packas ner så sent som möjligt precis som innehållet i kyl/frys/skafferi.

Nu börjar det dock vara lite dåligt med plats att ställa flyttkartongerna på. 53 kvm räcker inte långt.

Inga kommentarer: