08 oktober 2009

Snabb quizfråga

Vilka av er som läser här har Telia som mobiloperatör?

(Dvs. är det bättre för mig att skaffa Telia Mobil Till vänner, vilket gör att jag ringer gratis till alla med Teliaabbonemang, eller ska jag satsa på Telia Mobil Prata på? Jo, för jag skippar Telenor - de har för dålig täckning. Jag ska skicka tillbaks gratismobilen jag fick av dem idag så tyckte de att det skulle lösa sig sen.)

8 kommentarer:

Jennie sa...

Jag kör med Telia till vänner. Du ringer även gratis till halebop.

Sooz sa...

Du vet redan att jag vägrar annat än Telia här uppe :) Till vänner är riktigt bra - hade det tidigare och dom flesta här har Telia så det lönar sig...

Fia sa...

Jag har också telia...

frkflinga sa...

Telia till vänner hade jag tagit. Det har min gubbe och han är helnöjd.Strular aldrig med täckningen och ändå arbetar han i en byggnad som är säkrad. Det är bra också för de flesta av hans kontakter har Telia - då lönar det sig ännu mer.

Minellie sa...

Felia.. så klart =)
Lite NNorrbottning känner jag mjig fortfarande som, litar inte på täckningen för mycket annat!!

Chic Fatale sa...

Jag har halebop =) (nästan samma sak eftersom den kör på telias nät)

Karin sa...

Jag har telia.

Martina sa...

Det blev mycket riktigt Telia Till vänner... få se nu bara hur mycket det här kan fuckas upp innan allt blir klart. En sak är säkert, nästa gång nån ringer och väcker mig med ett "fantastiskt erbjudande" så lägger jag på luren i örat på dem. Varför kan man inte NIX:a mobiltelefoner?