09 april 2011

Fail!

Vi försökte gå och se Sucker Punch igår, men det blev fail på det. I kön in till salongen fick vi veta att filmen var skadad (tydligen inte så mycket, men tillräckligt för att folk på den tidiga föreställningen klagat). Vi beslutade oss för att inte chansa på vi inte skulle irritera oss på det under filmen, så vi fick pengarna tillbaka plus varsin fribiljett till valfri film istället. Sucker Punch får vänta till nästa vecka när de förhoppningsvis fått in en ny kopia.

Istället hyrde vi några episka filmer: Tales of the Ancient Empire (Kevin Sorbo!) och Arctic Blast, plus Unstoppable som inte verkar vara så episkt usel utan bara som en standard Denzel Washington-film. Det var nämligen den enda vi inte såg igår. De två första var, i nämnd ordning, underbart cheesy samt "veckans amerikanska tv-film" (förutom att den utspelade sig på Tasmanien, av alla ställen).

1 kommentar:

Fia sa...

Hey, det kan ju bara vara en win-situation. Ni har alla gått plus på detta, samt att ni fortfarande, i framtiden, har möjlighet att se denna film. :)