18 februari 2008

Star trekking, across the universe

Så, nu har det varit avskedsfest för F&T på Mike´s. Vi åt alldeles för mycket mat och det dracks alldeles för mycket öl (i gammal god Kåren-anda radades flaskorna upp längs borden, och vi fyllde två bord + lite till). Det var kul att träffa en del folk som man aldrig ser i vanliga fall, t.ex. Mogsy, Boel och Anders.

När en del av gänget gick mot Kåren bestämde vi andra oss för att bege oss åt andra hållet - några till MAX för att äta hamburgare, några (jag, D, B&A och G) hem till G för att dricka whiskey och spela xbox. Klockan började dock vara rätt mycket så jag och D gick hem rätt snart. Eftersom vi är mycket fattiga hade ingen av oss druckit nånting heller (D tog en whiskey hos G bara) så vi har inte ens varit bakis idag. T mådde dock tydligen som han förtjänade...

Ikväll har vi ägnat oss åt Star Trek, denna gång film 5, 6 och 7 (vi såg 2, 3 och 4 häromdan. Star Trek - the motion picture förbigås med tystnad), tillsammans med en ansenlig mängd chips. Och imorgon ska jag och D gå på bio och se Sweeney Todd (vi tar oss råd). Ska bli intressant.

Inga kommentarer: