26 juni 2010

Midsommar alltså

Igår hade vi tänkt ha en stillsam sillunch för ungefär fyra personer, eftersom ingen annan verkade ta tag i saken och ordna nåt större (mycket pga att många skulle jobba). Men så ringer K och upplyser om att de INTE skulle jobba, och att de tänkte komma förbi oss istället - så helt plötsligt blev vi, tja, 10 eller så istället... nåja, folk tog med sig mer sill och vi placerade en del i köket och en del på uteplatsen, då fick vi plats allihopa. Premiär för att sitta ute och äta alltså. =)

Det blev två myyyycket små (om de ens var en centiliter vardera så blir jag förvånad) snapsar för min del och massor av sill, färskpotatis, ägg, gräddfil och gräslök. =) Sen la vi ut filtar på gräsmattan och satt där och drack öl - eller cider samt bacardi breezer för min del, hittade en som hette Tropical Mango, den var riktigt god - och snackade skit.

På eftermiddagen delade vi upp oss i två grupper, en del skulle ut till G och grilla och vi skulle till S&P och, just det, grilla. S&P hade dukat ute på altanen och vi åt fläskytterfilé och hemgjord potatissallad, grönsaksspett och trepepparbearnasie (ICA:s färdiga, den är grymt god) och drack mer öl tills solen började försvinna och myggen dyka upp. Då gick vi in och åt jordgubbspaj och chips och tittade på kortfilmer; alla hade tagit med sig varsin film på under 59 minuter så det blev en bra blandning. =) Asterix och Kleopatra, ett avsnitt av Animatrix, Dr. Horrible´s Sing-Along Blog, Potatishandlaren och Freddy vs. Ghostbusters. Den sistnämnda är en fanfilm där Ghostbusters ger sig på Freddy Krueger. ;)

Sen var klockan mycket och vi gick hem. Myggigt som f-n var det ute, jag har hundratals myggbett nu känns det som...

Idag blir det pizzavaganza och film med S&A, det känns som en bra dagen efter-aktivitet.

Inga kommentarer: