06 mars 2009

En era går i graven

När jag flyttade till VV42 sommaren 2005 var vi ett gäng som bildade Bored Now Society, även känt som fantastiska sjuan. Det var folk som bodde på de tre första ringarna - Greger, Fia, Danne, jag, Mia, Crash och Tommy, samt till och från Kindfalk, Trekkie, Nina (och senare Britta) och Jara - som ständigt hängde hemma hos Greger, spelade kort och såg på Buffy. Den sommaren och hösten var det standard att inte gå och lägga sig innan 05.00...

Crash var den förste som bailade, han flyttade hem till Ö-sund och började jobba. Han "ersattes" av Kindfalk som flyttade in hos Greger, och sedan skaffade Tommy en inneboende via WoW, Erik.

Några andra av oss fick jobb, så vi kunde inte umgås lika mycket på nätterna. Nya parkonstellationer bildades vilket också störde balansen. Erik flyttade till andra sidan världen när Tommy och Fia flyttade ihop, och för ett år sedan lämnade F&T stan helt och drog söderut.

Nu har Kindfalk också bosatt sig på andra sidan världen. Trekkie och Britta letar bostadsrätt, Pål har skaffat en riktig lägenhet(!) och Greger, vars lägenhet alltid varit "navet" i vår umgängeskrets, har köpt hus på Hertsön och flyttar i maj...

Bored Now Society is no more.

5 kommentarer:

Fia sa...

But it will remain in our hearts forever..!

Karin sa...

Har Greger köpt hus?!

Minellie sa...

Greger har köpt hus och Pål har riktigt lägenhet??? Det är inte en era som går i graven, det är jordens undergång!!! Nåväl, kul för dem =)

Du har väl förresten inte missat denna sida: http://www.lchfrecept.com/Default.aspx

Martina sa...

Japp, Greger har köpt hus, Pål har en riktig lägenhet (fr.o.m. imorgon, då ska vi hjälpa honom att flytta).

Minellie: japp, den har jag bookmarkad redan. =)

Anonym sa...

Jag sällar mig till kören; Va? Har Greger köpt hus! Så roligt. Hoppas att han hamnat på ett kattvänligt område. Hälsa!