12 augusti 2008

Hemma!

ÄNTLIGEN hemma! Inte för att det var något fel med att roadtrippa ner till Östersund och bo i Crash´s vardagsrum i nästan en vecka, men min dator är ju alltid min dator...

Den senaste veckan har varit som följer:

Torsdag
Roadtrip ner till Östersund. Vi åkte ca 10.15, kom fram runt 20 (med en timmes lunchrast i Umeå och x antal husvagnar på vägen). Crash vägledde via telefon den sista biten ut till Lugnvik. Pizza på den lokala pizzerian.

Fredag
Häng på stan (fika på... Tehuset? och lunch på Eastern Palace), sedan grillning och öl på Krokoms camping där resten av sluskarna bodde.

Lördag
Bröllop! Mycket trevligt, asgod mat och en massa gamla LTU:are. Fri bar på kvällen = misstag! (Speciellt tillsammans med den dryga flaskan vin/person som serverades till middagen). D söp bort sina glasögon och det blev taxi hem vid 2-tiden. Varken D eller Crash hade några minnen av taxiresan.

Söndag
Bakisdag. Brunch hos brudgummens föräldrar, sen jäsande på en filt utanför sluskarnas stuga på campingen. *Vissa* lyckades dricka mer öl! Pizza (på Sveriges eventuellt dyraste pizzeria) i Krokom. Goda pizzor dock... Kvällen spenderades hemma hos Crash, eftersom sluskarna ville se hur han bodde (faktiskt ganska välstädat).

Måndag
Egentligen avresedagen, men vi var tvungna att bl.a. söka efter D´s glasögon (de är dock fortfarande spårlöst försvunna) och i största allmänhet hänga lite på stan innan vi åkte. Lunch på salladsbar, fika och bokshopping. Eftermiddagen och kvällen ägnades åt mer eller mindre dåliga filmer - 5 för 99:- på Videoteket - och popcorn.

Tisdag
Idag, och den något förskjutna avresedagen! Eftersom vi tog kustvägen ner blev det inlandsvägen upp, lunch hade vi med oss för att spara tid och pengar (tyvärr så hade husvagnsmaffian inte riktigt lyckats med konststycket att åka hem än, men det gick ganska fort ändå).

Inga kommentarer: