30 mars 2009

Födelsedag!

Igår fyllde jag år. Och så blev det ju vinter igen, det snöade hela dan och var snorhalt eftersom det blev blankis under ett 15 cm täcke med pudersnö...

Här kommer iallafall lite bilder (nä, ganska många faktiskt):


Mamma och mormor kom tidigt, mamma hämtade jag på tåget eftersom hon var i Västerås dagarna innan (vilket ju var anledningen till att jag var hundvakt).


Roofer ligger bakom mamma och sover.


De rosa tulpanerna fick jag av pappa i lördags när han kom förbi med min syster Moa och systerson Elias (som inte är son till Moa utan till Jennie. Moa var barnvakt).


Kindfalk.


Sussi och Andreas.


Trekkie och Britta (den här bilden blev lite väl mörk).


Familjen Palo-Bergh.


Emmy leker.


Liza och Micke, som nu har flyttat helt.


Skörden!

De vita tulpanerna fick jag av Jocke & Irre idag, och Territory samt Hello Kitty-plåstrena fick jag ju av Fia för över en vecka sen (tillsammans med en PEZ-Yoda och lite annat som inte kom med på bilden). Eat the Meat-kokboken kom från T&B, och mitt på den står det en liten kryddbehållare som man kan hänga på nyckelknippan (den syns inte så bra) och som innehåller salt, peppar, paprikapulver och curry. Tydligen är det de essentiella kryddorna? Den är från L&M, hur som helst. Chokladen är en substitutpresent från S&A, den riktiga presenten kommer senare i veckan tydligen... och så fick jag även en hembakt limpa och skinnvantar från mormor, men de kom inte heller med på bild.

Fikat hade jag ju bakat lite då och då under veckan... bullar med kanel, bullar med mandelmassa, hallongrottor, kokostoppar, sirapskakor och morotsrutor. Det finns mycket kvar. ;)

2 kommentarer:

Anna sa...

"Eat-the-meat kokboken" låter som en bok för mig. ;D
Btw. har du accepterat inbjudan till klassträffen?

Martina sa...

Nä, inte än. Ska vänta med det till sista möjliga datumet (30 april) eftersom jag inte vet hur mina finanser kommer att se ut.