20 januari 2008

Inflyttningsfest

Igår var det inflyttningsfest hos Jara (han har hunnit få riktigt fint i sin nya lägenhet, jag är imponerad. Han tyckte också att det var tur att det kom dit ett fruntimmer som kunde uppskatta det annars hade det inte varit nån mening med det, t.ex. att han till och med rengjort tangentbordet...) De vanliga lufsarna var där, plus fyra tjejer i 20-22årsåldern som kände nån i sällskapet. Östrogenhalten ökade betydligt när de kom innanför dörren och jag fick flashbacks till fester under gymnasietiden (ok, de var äldre än gymnasieålder men uppförde sig som 16-åringar. Väldigt högljudda var två av dem också, särskilt en som presenterade sig som "Vampyra" och började diskutera feminism med Erik - samtidigt som hon tryckte upp brösten i ansiktet på honom).

Nå ja. Halv två ungefär började folk bege sig till Kåren; jag bestämde mig för att gå hem istället vilket visade sig vara ett gott val. D dök upp en liten stund senare och sa att det var "en in, en ut" i dörren, och stå i kö är inte en av mina favoritsysselsättningar.

Jo, och "Vampyra" avgav en underbar replik precis när vi började gå iväg från Jara: "Jag var wiccan förut men sen slutade jag med det och blev socialist istället, *tihi*." (Ok, jag la till *tihi*-et) Så nästa år ska du prova en annan ism då? Jag slutade vara socialist och blev fascist istället? Ack ja, dagens ungdom... hon blev även väldans upprörd när vi tyckte att hon hade gott om pengar (hon levde på socialbidrag, men hade pga det antagligen mer pengar per månad än de flesta i det rummet) och frågade upprört: "Men hur mycket betalar ni i partiavgift?" Partiavgift? Om du tycker att du håller på att svälta ihjäl varje månad, varför betalar du partiavgift? That one has not lived long in this world.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men hon var välan fortfarande pagan? Hedningar blir bättre som socialister än som blodsugare. Det är nån slags proletariatisk gentillväxt som ställer till det och ungefär NU tappade jag tråden...

Anonym sa...

Haha, Martina du är totalskön bloggare =) //Mia