17 december 2007

Bah.

I denna vår inte-så-kosmopolitiska stad får man inte gå ut och äta på en måndagkväll efter kl 20. Inte en restaurang har öppet senare än 22, och de som har det stänger egentligen inte 22 utan 21.30 "för då börjar vi städa". Exempel: Waldorf (som inte ens har en hemsida med sina öppettider). Förmodligen stänger köket dessutom kl 21, för ve och fasa, tänk om någon skulle vilja komma och beställa mat så att de inte kan börja städa 21.30...

Vill man ha mat senare än det alltså MAX som gäller. Ingenting annat.

5 kommentarer:

Fia sa...

Eller så kan man börja äta middag vid vanlig tid som resten av folket ;P

Anonym sa...

Nej, det är inte lika roligt. Dessutom är Danne en sån där människa som bara är hungrig var 8:e timme eller så, och eftersom han åt lunch på stan när han var och lämnade blod så ville han inte äta igen förrän efter kl 20.

Fia sa...

btw, jag jobbar mycket kvällar i veckan men onsdagkväll är jag ledig. Skulle vara kul att hitta på något då, typ risk eller riket... vad tror du, kan vi få ihop litet folk och spela?

Maud/En bok om dagen sa...

Seså, inte vara gnällig nu! Du kan säkert äta på "gyllene dubbelbågen" också efter klockan åtta! Och glöm inte alla bensinmackar som säljer korv med äckelpäckel dygnet runt!

;-)

Martina sa...

Jag äter inte på McD... maten är äcklig och så är det en principsak också =).