17 april 2008

Mer studier

S frestade mig med att hon anmält sig till Drakar, demoner och dagdrömmar (den där kursen jag började i höstas men aldrig gjorde klart) så jag bestämde mig för att anmäla mig till den igen. Det är inte säkert om jag kommer att kunna läsa den (beror på jobb, ev. a-kassa etc. till hösten) men nu är jag anmäld iallafall. Det betyder att jag till hösten i så fall läser min 14:e termin...

6 kommentarer:

Anonym sa...

För att återgå till den pedagogiska grundsynen tidigare. Hur hade du som lärare respektive statsminister agerat i den här situationen?

Martina sa...

Det vet jag inte, jag kan inte öppna länken...

Anonym sa...

Vi gör ett nytt försök

Anonym sa...

Jag blev utauktionerad som planerat. Ett antal hugade pojkar lade bud, men till slut blev jag såld till en Ida för 50:-. Och jag som trodde att människohandel var förbjudet. Hon fick en Baileys på köpet och verkade nöjd. Emellertid har jag svårt att tänka mig att hon skulle klara VM94-testet.

Efter det visade Stina sina bästa pedagogtakter och tillverkade mig en dansbok i vilken Liza och Sussie samlade ihop namn på damer som ville dansa med mig. Det resulterade i dans hela kvällen, utom dansen med Greger som innebar en välbehövlig paus utomhus.

Martina sa...

VM94-testet?

Haha, vad kul =). Hur kändes det att vara så eftertraktad? Och var det nån av damerna som föll dig i smaken? ;)

Martina sa...

Jo, och apropå den där länken - suck it up, säger jag bara. Vadå "skolan är tråkig och jag vill bara gå varannan dag?" Det är bara att bita ihop och gå dit.