18 december 2009

Om jag var rik

Då skulle jag köpa en Sony Ericsson C901 Greenheart - en mobiltelefon gjord av återvunnen plast och vattenbaserad färg. Och med bra batteritid och t.o.m. en bra kamera.

Men den kostar ju därefter, så det får bli när jag blir rik. När D vinner sin miljon på Triss.

3 kommentarer:

Minellie sa...

Jag har precis bytt lur och försökte välja en sån för jag tyckte att den vita var så fin, dock omedveten om att den var greenheart. Men den var slut hos leverantören så det fick bli en rosa istället, vilken inte verkar vara särskilld greenheart (visserligen är hanboken i telefonen på min också, men i övrigt hittar jag ingen info om att den skulle vara mer miljövänlig). Hade jag vetat om skillnaden när jag köpte hade jag nog väntat på den vita eller testat en annan hanlare! Synd =(
Men jag är /&%"# nöjd med min telefon i alla fall =)

Martina sa...

Jo, jag såg att den fanns i "Noble Black" och "Precious Peach" också, på cdon.se iallafall, men det är bara den vita ("Ocean White") som är Greenheart tror jag.

Minellie sa...

Min är som sag rosa, eller "Precious Peach" som det så fint heter. OCh enligt ericssons egen hemsida finns greemheart endast i "Ocean White". Men
min ladare påminner mig om att ta ur den ur väggkontakten när jag laddat klart i alla fall och et tycker jag är lite gulligt, och den ska dra mindre ström för at lada telefonen. Det som skiljer är kanske den åreanvända plasten och nåt mer (den kom i minimal karton utan plastpåsar eller liknande)

Men, men trots att jag letade mobiler en stund inna jag köpte var det inte en enda som meddelade att den jag tittade på fanns i en miljövänligare version. Trist tycker jag!! (även om den nu var slut när jag ville köpa)