03 december 2008

Down to Earth

Idag efter simningen blev det lunch på Sushi Bar, och sedan gick vi in på Down to Earth som ligger alldeles bredvid (vegetarisk/vegansk restaurang som också säljer en massa ekologisk och rättvisemärkt mat, dryck och en del smycken - gissningsvis handgjorda i något afrikanskt land, eller något annat exotiskt).

Jag köpte några kakor Green & Black-choklad: Mint, White och Maya Gold, samt en burk Whole Earth Organic Sparkling Apple and Raspberry Soda (quite a mouthful, bara namnet...).

Hittills har jag testat den vita chokladen samt Maya Gold-chokladen, och båda var goda - den vita chokladen hade svarta prickar av vanilj och smakade vaniljigt och sött men inte för sött, och Maya Gold (apelsin, kanel, muskot och vanilj) var tillräckligt kryddig för att vara god trots att det basically är apelsinchoklad, som jag annars inte gillar.

Och visserligen var det dyrare än att köpa Marabou, men inte så hiskeligt dyrt ändå. Speciellt som jag numera börjat köpa dyrare choklad i allmänhet... Det kan vara värt de där extra kronorna för att köpa ekologiskt och rättvisemärkt.

Inga kommentarer: