14 december 2008

Gårdagen

Oj oj... igår var det mycket. Av allt.

Luciafika på eftermiddagen; mycket lussebullar, kakor (mina experiment-syltkakor blev väldigt goda men lite för mjuka, så de orsakade ett par olyckor med utspillt kaffe och glögg), kaffe och folk. Vid barnbordet (i soffan) pratades det rollspel och Warhammer online, vid vuxenbordet (köksbordet) diskuterades bland mycket annat kläder, böcker och bakning.

En snabb "middag" bestående av mackor, Varma koppen och kokta ägg, och sen var det dags för omklädning till kvällens 40-årskalas. Jag hade en brun klänning från Indiska, vita strumpbyxor och bruna, väldigt högklackade skor som jag köpte för ett par månader sen på Ecco (och inte använt förrän nu). Skorna var inte särskilt ståvänliga, kan jag säga... men som tur var så fanns det många småbord och stolar på Lillan, så man kunde sitta ner större delen av kvällen.

Måns fick en flaska Oban av oss (och flera andra sorters whiskey av andra), whiskeyglas av S & A, choklad av B & A och en bok om "hela världens whiskey" av L & M. Japp, vi hade snackat ihop oss innan... Och trots att vi allihop är gamla och slitna så stannade vi kvar till "stängning", dvs. tills Lillans personal tände lamporna och började städa vid 01.30. Efter det blev det mat på MAX (jag och S tittade bara på dock, vi var inte sugna på hamburgare) och sen taxi hem och sänggående ungefär 03.15.

Uff. Idag sov jag till 13.30. Jag är inte van vid sånt där...

2 kommentarer:

Minellie sa...

Hoppsan! HÄr var det grönt och nytt =)
Då kommer jag nog inte förbi med filmerna idag, har varit alldeles för långsam i packandet och paniktvättar lite grejer som jag "bara absolut måste ha med mig och som tydligen inte låg snyggt vikta i garderoben som jag hade för mig" ;)

Gillar ditt nyårslöfteskarpt förresten!

Martina sa...

japp, jag tyckte att (illande) grönt kunde passa till mitt nya ekologiska tema...

Sugen på att haka på mitt nyårslöfte?